• Wat uw wensen ook zijn,
    uw project wordt van A tot Z gerealiseerd.

BETONBOUW

BETONBOUW VOOR PARTICULIEREN EN ONDERNEMINGEN

Bij Schrauwen Herman bvba kunt u rekenen op een kwaliteitsvolle service en een strikte naleving van elke vooropgestelde termijn. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een correcte uitvoering van elke opdracht. Zaakvoerder Herman en zijn team van gepassioneerde werknemers stellen nooit teleur. 

STEENGOED IN UW BETONWERKEN

Betonbouw Schrauwen Herman uit Beerse biedt u een waaier aan diensten aan. Zo kunt u onder andere op onze vakmannen rekenen voor liftputten, betonkelders en waterputten voor woningbouw, ondergrondse parkeergarages, sleufsilo’s en het plaatsen van industriële betonvloeren in diverse kleuren. Maar ook voor het laten plaatsen van keerwanden, poeren, ankerbouten, roosters en vloerplaten bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze uitmuntende service stopt hier echter niet: ook uw riolering en mestkelders worden onder handen genomen. Wat uw wensen ook zijn, uw project wordt van A tot Z gerealiseerd. 

BETONKELDERS, ZWEMBADEN, (ZWEM)VIJVERS EN ZOVEEL MEER

Het hele jaar door genieten van een verfrissende duik in uw eigen tuin? Dat maken wij mogelijk dankzij onze zwembaden of zwemvijvers van beton. Wij voorzien een stevige fundering en plaatsen beton zodat uw constructie in een mum van tijd afgewerkt kan worden. De keuzemogelijkheden wat betreft zwembaden, zwemvijvers en vijvers zijn eindeloos aangezien Schrauwen Herman voor maatwerk zorgt. U kiest de uitvoering, de vorm en het formaat. Wij zorgen voor een duurzaam, kwalitatief en waterdicht resultaat! 

Verder zijn ook waterdichte kelders in beton een absolute meerwaarde voor uw woning. U kunt de extra ruimte nuttig gebruiken als opslagruimte voor voedingswaren of andere materialen, als garage, als wijnkelder, … Onze experts in betonwerken gieten alles op maat, wat betekent dat alle vormen en maten mogelijk zijn en dat steeds aan een interessante prijs. Wist u trouwens dat u bij ons geniet van 10 jaar garantie wat betreft de waterdichtheid van uw kelder? 

STEVIGE FUNDERINGEN ALS STEVIGE WOONBASIS

Naast allerlei betonwerken, het bouwen van een waterdichte kelder, zwembad, (zwem)vijver en nog veel meer, is Schrauwen Herman ook specialist in het vervaardigen van uitstekende funderingswerken. Met onze kennis en jarenlange expertise weten we als geen ander hoe we de levensduur van uw woning kunnen verlengen dankzij onze stevige funderingen. Met de nodige precisie en oog voor detail gaan wij met uw ruwbouw aan de slag zodat u zeker kunt zijn van een stevige basis om op te bouwen. Want op ons vakmanschap kunt u vertrouwen! 

BETONCENTRALES

We werken samen met kwalitatieve betoncentrales, want alleen het beste is goed genoeg voor onze trouwe en tevreden klanten. In onze fotogalerij vindt u alvast een aantal voorbeelden van diverse realisaties. Heeft u vragen over de samenstelling van beton of over de uitvoering van specifieke werken? Neem dan contact op met ons zodat we u kunnen helpen met onze deskundige informatie. 

Slaap op beide oren bij elk project en roep de hulp in van Herman Schrauwen, specialist in betonbouw. Niet alleen staan we u bij met een uitmuntende service, maar ook garanderen we de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding bij al onze betonwerken. Ook voor het gieten van betonvloeren bent u bij Schrauwen aan het juiste adres. Deze uitvoering kan gebeuren in diverse kleuren (niet bij particulieren). Neem gerust contact op voor meer informatie.