• Wij kijken er alvast naar uit
    u te mogen bijstaan in al uw betonwerken!

Industriële Betonvloeren 

BETONVLOEREN VOOR BUITEN

Betonvloeren voor buiten zijn de laatste jaren zeer populair. Betonvloeren zijn sterk, gemakkelijk in onderhoud en u kunt ze vrijwel overal laten gieten. Verder is de strakke uitstraling van een betonvloer een van de redenen van de stijgende populariteit. KMO’s, industriebedrijven, agrarische ondernemingen of grote bedrijven kunnen rekenen op de service van Schrauwen Herman voor het gieten van uw kwalitatieve industriële betonvloer voor buiten. U zult hoe dan ook uiterst tevreden zijn met het piekfijne eindresultaat. 

BETONVLOEREN OP MAAT

De veelzijdigheid van beton kent geen grenzen. Onze betonvloeren voor buiten kennen oneindig veel afwerkingsmogelijkheden tot een onberispelijk resultaat. Verschillende klanten doen al jaren beroep op onze industriële betonvloeren op maat en keren steeds tevreden weer terug. Voor elke stijl en toepassing vervaardigen wij een passende betonvloer met een afwerking die helemaal is afgestemd op uw wensen en noden. Mogen we u weldra ook bij ons bestand van tevreden klanten rekenen? Wij kijken er alvast naar uit u te mogen bijstaan in al uw betonwerken! 

WAAROM BETON?

Een gepolierde betonvloer oogt mooi en stijlvol en is bovendien perfect toepasbaar bij elke stijl. Of het nu gaat over een modern of een klassiek gebouw, betonvloeren die Schrauwen Herman plaatst mogen sowieso gezien worden. Ook het inzagen en het volledig polieren zijn klusjes die door ons worden uitgevoerd zodat u uiteindelijk kunt genieten van een perfect afgewerkte parking, wegverhardingen of oprit van uw magazijn. Alsook zijn betonvloeren uitermate geschikt als vloer voor uw garage of tuinhuis. Een betonnen oprit kan bovendien het gewicht van uw auto makkelijk dragen. 

ADVIES OP MAAT

U krijgt deskundig advies op maat, volledig afgestemd op uw wensen en budget. De jarenlange ervaring van Herman Schrauwen zorgt ervoor dat u van begin tot eind wordt bijgestaan op een professionele manier. Ook de samenstelling van het beton is uiteraard van groot belang en hiervoor wordt enkel beroep gedaan op erkende betonleveranciers. Neem gerust contact op voor meer informatie.